Solicita una cita

Implantologia, dents en 1 dia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

L'implantologia és una especialitat de l'odontologia que es dedica a la planificació, col·locació i manteniment dels implants dentals.

L'implant dental, és un producte sanitari destinat a ser el substitut artificial d'una dent perduda. Està fabricat amb materials biocompatibles que no produeixen reacció de rebuig.

Gràcies als implants podem reposar l'absència de peces dentàries, amb una funcionalitat i estètica major que amb qualsevol altre sistema, que permetrà als nostres pacients tornar a recuperar totes les funcions de la cavitat oral amb total llibertat.

Dents en 1 dia

En l'actualitat, molts pacients amb absència parcial o total de dents, o amb aquests molt deteriorats, poden ser tractats amb les diferents tècniques de «implants dentals i dents en el dia». Es poden realitzar extraccions de dents danyades, la inserció dels implants dentals i la col·locació de dents fixes en 4-12 hores.

És una tècnica que emprem en les nostres clíniques dentals i el principal avantatge de les quals radica en la reducció o eliminació del temps d'espera entre la col·locació de l'implant dental i la col·locació de les dents fixes.
Aquest procediment representa satisfacció i beneficia els nostres pacients que obtenen les seves dents en un dia.

Actualment el protocol d'implants de càrrega immediata (dents en un dia) és realitzat amb gran freqüència, una vegada que ens permet reduir i fins i tot eliminar els períodes d'espera per a col·locar les dents fixes.

Per descomptat cal realitzar un estudi rigorós previ en cada cas, amb una planificació molt acurada per a obtenir els millors resultats a llarg termini.

Podrà mastegar amb cura i somriure amb comoditat l'endemà de la intervenció.

Altres tractaments

Disseny del somriure i rehabilitació oral

La dentició natural sofreix de desgast, especialment en els pacients que pateixen bruxisme. No podem curar aquest hàbit involuntari, però […]

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia és l’especialitat que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció […]

Odontopediatria

L’odontopediatria és el camp de l’odontologia especialitzada en la cura oral preventiva i terapèutic dels bebès, nens i adolescents. Des […]

Odontología sense metall

Tots els metalls pateixen més o menys corrosió en la cavitat bucal. Les noves tendencies en Odontologia persegueixen diferents objectius: […]