Solicita una cita

Ortodòncia invisible

Podemos ofrecerle todas las técnicas de ortodoncia que existen en la actualidad y mediante un estudia previo, aconsejarle la técnica adecuada.

L'ortodòncia és l'especialitat que s'encarrega de l'estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofacials; sent el seu exercici l'art de prevenir, diagnosticar i corregir les seves possibles alteracions i mantenir-les dins d'un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l'ús i control de diferents tipus de forces. En l'actualitat, l'ortodòncia és factible a qualsevol edat.

Gràcies a les noves tecnologies podem realitzar aquests tractaments amb tècniques mes estètiques, que ens aporten els mateixos resultats i que pràcticament no s'apreciïn.

Ortodòncia invisible

El tractament Invisalign consisteix en una sèrie d'alineadors pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc d'alineadors. Cadascun dels alineadors es fabrica específicament per a les seves dents, i només per a les seves dents. Conforme va canviant d'alineador, les seves dents s'aniran movent, a poc a poc, setmanes després de setmana, fins que estiguin rectes i en la posició final prescrita per l'odontòleg.

A més, un pla de tractament virtual 3D (gràcies al programari ClinCheck®) li mostra els moviments que seguiran les seves dents durant el tractament. Això li permet saber des del principi l'aspecte que tindran les seves dents al final del tractament. A partir dels resultats del programa ClinCheck, es fabricaran els alineadors transparents i fets a mesura, específicament per a vostè.

El tractament Invisalign encaixarà simple i fàcilment en la seva rutina diària, sense cap esforç ni vergonya. No hi ha filferros ni brackets metàl·lics, per la qual cosa no s'ha de preocupar per irritacions bucals, ja que els alineadors són fàcils de portar i els hi pot llevar fàcilment per a menjar, beure, raspallar-se les dents o utilitzar fil dental.

Si no anés per la notable manera en què Invisalign transforma el seu somriure, fins i tot li seria gairebé impossible adonar-se que està baix tractament. Pel fet que els alineadors Invisalign són transparents i difícils de detectar quan s'emporten llocs, li permeten corregir les seves dents sense complexos i, en el cas que tingui una reunió o esdeveniment important que el preocupi, sempre pot llevar-se els alineadors durant aquest curt període de temps.

Invisalign és la millor manera de transformar el seu somriure sense interferir amb la seva vida quotidiana.

Altres tractaments

Disseny del somriure i rehabilitació oral

La dentició natural sofreix de desgast, especialment en els pacients que pateixen bruxisme. No podem curar aquest hàbit involuntari, però […]

Implantologia, dents en 1 dia

L’implantologia és una especialitat de l’odontologia que es dedica a la planificació, col·locació i manteniment dels implants dentals. L’implant dental, […]

Odontopediatria

L’odontopediatria és el camp de l’odontologia especialitzada en la cura oral preventiva i terapèutic dels bebès, nens i adolescents. Des […]

Odontología sense metall

Tots els metalls pateixen més o menys corrosió en la cavitat bucal. Les noves tendencies en Odontologia persegueixen diferents objectius: […]